Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

КНЕУ у дев’яте підтвердив статус Відмінної бізнес-школи у Міжнародному рейтингу EDUNIVERSAL за 2017 рік13 Листопада 2017р.

Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана вже 9 років поспіль отримує «Три Лаври» як «Excellent Business School» (Відмінна бізнес-школа) за Міжнародним рейтингом університетів та бізнес-шкіл EDUNIVERSAL, який складається з 2008 року провідною французькою консалтинговою кампанією SMBG, що спеціалізується в галузі освіти та професійної орієнтації. 

З метою визначення цього рейтингу  SMBG щорічно аналізує освітню діяльність та міжнародний вплив 1000 вищих навчальних закладів 154 країн світу, розподілених на 9 географічних зон. Офіційний відбір навчальних закладів здійснює Міжнародний Вчений Комітет. 

Присудження Лаврів ілюструє авторитет навчального закладу на міжнародному рівні. Кількість Лаврових листків (від одного до п’яти)  залежить від низки критеріїв, визначених Міжнародним Вченим Комітетом, а також від оцінки закладу, наданої колегами під час голосування деканів, в якому можуть брати участь декани кожного з 1000 внз, що входять до списку Офіційного відбору. Таким чином, кожен декан може голосувати за інші заклади, щоб надати їм позитивну оцінку.

Голосування деканів є якісно відмінною рисою EDUNIVERSAL. Воно дає можливість Університетам та Вищим школам, які увійшли до Офіційного відбору, оцінювати і бути оціненими своїми колегами по всьому світу. Результати голосування мають безпосередній вплив на щорічну класифікацію внз.

http://ivo.kneu.edu.ua/ua/about_ivo/palmes_rank1/

Інформаційне повідомлення 

Інституту вищої освіти КНЕУ