Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Про проведення Міжнародного науково-практичного семінару студентів і молодих учених на тему: «Current Issues in Economics and Finance» 7 листопада 2017 року14 Листопада 2017р.

Міжнародний науково-практичний семінар студентів і молодих учених на тему: «Сучасні проблеми економіки та фінансів» відбувся у складі заходів Міністерства освіти і науки України щодо розвитку  молодої наукової думки  на базі кафедр фінансів та фінансових ринків і Ради молодих учених ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» за фінансової підтримки Університету м. Бремен (Німеччина), спільно з Університетом адміністративних наук м. Шпаєра (Німеччина) та Економічним університетом у Вроцлаві (Польща).

 Матеріали семінару було видано окремою збіркою до початку проведення семінару. З цією метою засіданням кафедри фінансів та фінансових ринків ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» було створено комісію по відбору кращих тез, надісланих в строки обумовлені інформаційним повідомленням, для публікацій та подальшій участі у семінарі. Тези до публікації були відібрані згідно з оприлюдненими вимогами.

Організатори та гості семінару підкреслили у своїх враженнях загальний високий теоретичний та практичний рівень підготовки учасників. Щиро дякуємо шановним колегам з Німеччини та Польщі, і особливо, професору Університету м. Бремена Андре Хайнеманну за сприяння в організації заходу. Звіти про події семінару детально викладені на офіційних сторінках ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», Center for Blended Value Studies (https://www.facebook.com/CenterBVS/) та кафедри фінансів (https://www.facebook.com/DtFinanceKNEU/) у соціальній мережі Facebook.

В заключному слові члени організаційного комітету, Голова наукового товариства Марина Степура та Голова Ради молодих вчених Котіна Ганна, підкреслили, що участь у Міжнародному науковому семінарі для студентів і молодих учених «Сучасні проблеми економіки та фінансів» стане стартовим майданчиком для подальших досліджень, пошуків, роздумів учасників, дозволить збагатити у майбутньому досягнення вітчизняної фінансової науки в частині інноваційних підходів до економіки та інструментів фінансового ринку в контексті політики сталого розвитку.