Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Посвята в першокурсники!02 Вересня 2017р.

  Першого вересня Київський національний економічний університет відсвяткував урочисту подію - День Знань, а також Посвяту в першокурсники, де були присутні тисячи студентів нашого університету , представники Міністерства освіти та науки, Національної академії наук України, а також професорсько-викладацький склад нашого університету.

На цьому заході ректор нашого університету Лукяненко Дмитро Григорович наголошував про роль освіти та практичних компетенцій, які можна здобути як в процесі навчання так і в позанавчальній діяльності в університеті. Саме ця подія створила підгрунття для початку рекрутингу Команди Енактус КНЕУ. Ми розповіли про переваги, можливості та перспективність роботи в команді Енактус на власному досвіді, адже ми є триразовими чемпіонами України, обїздили майже всі континенти світу, а через три тижні будемо презентувати свої проекти в Лондоні та представляти нашу державу на міжнародній арені.

Крім того, на цій події студенти та випускники КНЕУ демонстрували свої таланти вражаючими виступами. Дуже зворушливим був виступ Олександра Клименка, який привітав студентів та батьків із вступом до нашого університету. Він виконав пісню “Материнська любов”: “Від порога дитинства у далекі світи пролітають птахами дні за днями роки..”, звернувшись до всіх присутніх з вітаннями та вдячністю за проведені роки в нашому університеті. Це зачарувало як студентів так і викладачів нашого університету. Зустрівшись з ним, наша команда була вражена не тільки його талантами, а й активною соціальною позицією, допомагаючи людям змінитися на краще! Цього року команда Енактус КНЕУ буде реалізовувати один з проектів саме за його допомоги та підтримки!

Долучайтеся та створюйте світле майбутнє разом із нами!