Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Візит викладачів ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» до Шотландії08 Лютого 2018р.

З 21 до 31 січня 2018 року викладачі факультету економіки та управління Арсен Келічавий, Єлєна Прохорова та Марія Тищенко відвідали бізнес-школу університету Абертей у місті Данді, Шотландія. Вивчення досвіду організації навчального процесу, його методичного забезпечення, оцінювання знань студентів та використання наукових досліджень у навчальному процесі відбулося в рамках реалізації проекту міжнародної кредитної мобільності Erasmus+ Key Action 107 між Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана та університетом Абертей.

Під час робочого візиту викладачі КНЕУ імені Вадима Гетьмана відвідали лекції та практичні заняття студентів 1-5 курсів, а також мали бесіди з викладачами університету Абертей щодо особливостей навчання студентів в університетах Шотландії та Великої Британії.

Марія Тищенко і Арсен Келічавий презентували досвід соціального підприємництва в України студентам 4-го курсу на лекції із «Сучасних проблем у бізнесі», а Єлєна Прохорова щодо стратегії зростання компаній на прикладі українських виробників студентам 5-го курсу на лекції зі «Стратегічного менеджменту та лідерства».

Візит колег із університету Абертей до КНЕУ імені Вадима Гетьмана для продовження взаємного обміну досвідом роботи очікується у квітні та травні 2018 року.