Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Шановні друзі! 3 квітня в басейні ФСК "Економіст" відбудуться змагання в рамках Чемпіонату Університету з плавання серед співробітників28 Березня 2017р.

Початок тренування з 15.00, ПОЧАТОК змагань - о 15.30. Змагання проводяться серед жінок та чоловіків за віковими категоріями: категорія А - до 35 років, категорія Б – до 50 років, категорія В – до 60 років; категорія Г – понад 60 років. Кожен з учасників змагань може прийняти участь у 2 видах плавання. Програма передбачає:  
Для вікових гр уп А і Б: Група В і Г: 
 50м вільний стиль 25м вільний стиль - чоловіки та жінки
50м брас 25м брас - чоловіки та жінки
50м на спині 25м на спині - чоловіки та жінки
50м батерфляй 25м батерфляй - чоловіки та жінки
В естафеті можуть приймати участь команди з 4 осіб, які представляють окремі факультети та підрозділи Університету. Можуть бути сформовані спільні команди від кількох факультетів та підрозділів, але вони приймають участь в естафетному запливі поза конкурсом. В прикріпленому файлі знаходиться картка учасника змагань. Кожен учасник повинен заповнити кількість карток, що відповідає кількості видів плавання, в змаганнях з яких він приймає участь. Останній термін подачі карток та списку естафетних команд - понеділок 3 квітня до 12.00 на кафедрі фізичного виховання.