Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

8 листопада команда викладачів КНЕУ взяла участь у спільному засіданні Ради Клубу лідерів якості країн Центральної та Східної Європи та Клубу лідерів якості України10 Листопада 2017р.

У зв`язку з отриманням нагороди від Європейського фонду управління якістю «RecognisedforExcellence4 star»; професори, доценти та керівники підрозділів поділилися досвідом роботи з удосконалення діяльності та підвищення якості надання освітніх послуг.

   Зокрема завідувач кафедри іноземних мов і міжкультурної комунікації Шевченко О.Л. розповіла про реалізацію Програми інноваційної діяльності підрозділу. Вона зосередила увагу на місії кафедри, завданнях, основних компетенція, які набувають майбутні фахівці для ефективної праці і спілкування у полікультурному середовищі, та здобутках студентів. Слухачів зацікавила модель формування соціокультурної компетенції студентів, яка є інноваційним теоретично-методологічним комплексом, що відповідає вимогам синергетичної, системної освіти як соціального інституту і засобу соціалізації людини в сучасних умовах.