Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

28 БЕРЕЗНЯ 2017 РОКУ БУЛО ПРОВЕДЕНО ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ НАУКОВОГО СТУДЕНТСЬКОГО ГУРТКА05 Квітня 2017р.

28 березня 2017 року кафедрою обліку і оподаткування в межах діяльності Інституту обліку було проведено чергове засідання Наукового студентського гуртка. Цього разу подискутувати зібрались студенти 4 та 5 курсів.

Відкрила засідання к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Федорченко Ольга Євгеніївна. Вона представила до уваги учасників доповідь «Чарівний світ ПДВ», в якій розкрила найважливіші зміни, що відбулись в порядку нарахування, сплати та адміністрування ПДВ у 2017 році.

Не менш цікавими та актуальними видались дослідження студентів, які доповідали в межах двох наук (дисциплін) «Облік і звітність в оподаткуванні» та «Стратегічний управлінський облік».

Підвівши підсумки дискусій та виділивши особливі риси кожної із доповідей, проф. Остап'юк Н.А. та доц. Супрович Г.О., вручили грамоти та подарунки учасникам в наступних номінаціях:

Стратегічний управлінський облік

1.    Творчий підхід до розкриття теми дослідження – Гринішак Тетяна, студентка 5-го курсу. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Ходзицька В.В.

2.    Актуальність наукового дослідження – Пономаренко Анна, студентка 5-го курсу. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Ходзицька В.В.

3.    Цікавий науково-дослідний підхід у роботі - Романенко Анастасія, студентка 5-го курсу. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Ходзицька В.В.

4.    Активна участь та презентація наукової роботи - Сербіна Марина, студентка 5-го курсу. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Ходзицька В.В.

5.    Змістовна прикладна доповідь та її візуальне супроводження - Товкач Анна, студентка 5-го курсу. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Ходзицька В.В.

Облік і звітність в оподаткуванні підприємства

6.  Актуальність наукового дослідження – Грищенко Віталіна, Чапайло Вікторія, студентки 4-го курсу. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Федорченко О.Є.

7.  Практичне спрямування дослідження – Лебедєва Вікторія, студентка 5-го курсу. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Безверхий К.В.

Організатори-модератори гуртка проф. Остап'юк Н.А. та доц. Супрович Г.О. висловлюють велику подяку керівникам, які бездоганно підготували студентів, а саме: к.е.н., доценту кафедри обліку і оподаткування Федорченко О.Є., к.е.н., доценту кафедри обліку і оподаткування Ходзицькій В.В., к.е.н., доценту кафедри обліку і оподаткування Безверхому К.В. Також дякуємо Голові Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів КНЕУ Чабанюк Ользі Анатоліївні за надану спонсорську допомогу та усім, хто завітав на чергове засідання гуртка і приймав участь в дискусії.