Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

23 ТРАВНЯ 2017 РОКУ ВІДБУЛОСЯ ЧЕРГОВЕ ЗАСІДАННЯ СТУДЕНТСЬКОГО НАУКОВОГО ГУРТКА27 Червня 2017р.

23 травня 2017 р. відбулося чергове засідання наукового гуртка, що функціонує при кафедрі обліку і оподаткування. Цілий семестр студенти з викладачами дискутували і обговорювали різноманітні актуальні проблеми теорії та практики бухгалтерського обліку. Завершили науковий сезон-2017 р. розглядом проблеми існування професії бухгалтерського обліку та сутності бухгалтерського обліку, його ролі в економіці України.

Причому науковий диспут провели студенти другого курсу, а від того було спекотно і гостро – маленькі бухгалтери не йдуть на компроміс!

Цікавими були доповіді щодо того, які технології сьогодні використовуються для ведення бухгалтерського обліку – їх позитивні моменти та недоліки. Досить жорстко постало питання, чи варто здобувати професію бухгалтера і чому. На радість усіх, учасники гуртка прийшли до висновку, що бухгалтер – одна з найкращих професій і потрібно лише розвиватися і постійно вдосконалювати свої навики.

Завершальною оптимістичною нотою стало викладення думки щодо того, що бухгалтерський облік – це не лише ремесло, а мистецтво розвитку підприємства, удосконалення економіки.

У цілому, учасники засідання зробили наукову дискусію цікавою, яскравою, нестандартною і повною задоволення від гармонії системи бухгалтерського обліку.

Підвівши підсумки дискусій та виділивши особливі риси кожної із доповідей, організатори-модератори гуртка проф. Остап'юк Н.А. та доц. Супрович Г.О., вручили грамоти та подарунки учасникам в наступних номінаціях:

  1. Актуальність наукового дослідження - Ковальова Олена, Молдавська Анастасія, студентки 2-го курсу. Науковий керівник – старший викладач кафедри обліку і оподаткування Дунаєва М.В.
  2. Актуальність теми і якісна презентація наукової роботи - Бабій Ольга, Стрілець Анна, студентки 2-го курсу. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування Супрович Г.О.
  3. Творчий підхід до розкриття теми дослідження - Давидкова Катерина, Єфіменко Яна, студентки 2-го курсу. Науковий керівник – старший викладач кафедри обліку і оподаткування Дунаєва М.В.
  4. Практичне спрямування дослідження – Семенюк Іван, студент 2-го курсу. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування – Кірданов М.Г.
  5. Практичне спрямування дослідження – Дорошук Наталія, Шум Марина, студентки 2-го курсу. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування – Кірданов М.Г.
  6. Актуальність наукового дослідження – Дудлів Надія, Махиня Ірина, студентки 2-го курсу. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування – Супрович Г.О.
  7. Цікавий науково-дослідний підхід у роботі – Павленко Валентин, студент 2-го курсу. Науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри обліку і оподаткування – Супрович Г.О.
  8. Творчий підхід до розкриття теми дослідження – Марченко Денис, студент 2-го курсу. Науковий керівник – старший викладач кафедри обліку і оподаткування Дунаєва М.В.
  9. Змістовна прикладна доповідь та її візуальне супроводження – Бабай Владислава, студентка 2-го курсу. Науковий керівник – старший викладач кафедри обліку і оподаткування Дунаєва М.В.

Організатори-модератори гуртка проф. Остап'юк Н.А. та доц. Супрович Г.О. висловлють велику подяку керівникам, які бездоганно підготували студентів та студентці 2-го курсу Єфіменко Яні за допомогу в організації та проведенні наукового гуртка. Також дякуємо Голові Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів КНЕУ Чабанюк Ользі Анатоліїівні за надану спонсорську допомогу та усім, хто завітав на чергове засідання гуртка і приймав участь в дискусії. Усім присутнім + 5 до карми.