Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Міжнародна фінансова кваліфікації СІМА28 Лютого 2017р.

Унікальна можливість для студентів фінансово-економічного факультету, обліково-економічного факультету та факультету міжнародної економіки та менеджменту отримати міжнародну фінансову кваліфікацію СІМА Certificate in Business Accounting  (www.cimaglobal.com) паралельно з дипломом бакалавра або магістра в КНЕУ.

Міжнародна фінансова кваліфікація СІМА (Chartered Institute of Management Accountants) – це одна з найбільш престижних професійних кваліфікацій на глобальному рівні. Велика кількість випускників програми СІМА займають посади фінансових директорів та керівників компаній. Після закінчення програми студенти КНЕУ отримують міжнародний сертифікат СІМА Certificate in Business Accounting, який визнається в будь-якій країні світу, та є свідченням високого рівня отриманих професійних знань та навичок, а також їх відповідності міжнародним стандартам.

Для отримання  міжнародного сертифікату СІМА студентам КНЕУ потрібно скласти іспит з дисципліни «Основи управлінського обліку» англійською мовою (комп’ютерне тестування).

Вартість навчання за програмою СІМА для студентів КНЕУ –  2520 грн.

Вартість отримання міжнародного сертифікату СІМА – 333 фунти.

Реєстрація на програму СІМА – до 28.02.2017 електронною поштою за адресою cima@kneu.edu.ua.

За детальною інформацією, будь ласка, звертайтеся за телефонами 38 (044) 497-25-25, 063-334-20-01, 067-234-46-38.