Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Реєстрація на міжнародну програму СІМА25 Грудня 2017р.

Унікальна можливість для студентів КНЕУ отримати престижний міжнародний сертифікат СІМА паралельно з дипломом бакалавра або магістра.

Міжнародна кваліфікація СІМА  – це одна з найбільш престижних професійних кваліфікацій на глобальному рівні (деталі на сайті www.cimaglobal.com).

Після закінчення програми СІМА студенти КНЕУ отримують міжнародний сертифікат СІМА Certificate in Business Accounting, який визнається в будь-якій країні світу, та є свідченням високого рівня отриманих професійних знань та навичок, а також їх відповідності міжнародним стандартам.

Умови вступу на програму СІМА:студенти бакалаврату (1-4 курс), студенти магістратури (5 курс) факультету міжнародної економіки та менеджменту, фінансово-економічного та обліково-економічного факультетів з високим рівень володіння англійською мовою.

Для отримання  міжнародного сертифікату СІМА потрібно скласти один зовнішній іспит (комп’ютерне тестування англійською мовою).

Мова навчання:англійська.

Вартість навчання: 2520,00 грн.(включно з  оригінальними підручниками СІМА).

Вартість отримання сертифікації СІМА для студентів КНЕУ знижена на 25% і становить 345 фунтів (стандартна вартість - 450 фунтів).

Реєстрація: до 25 грудня 2017р. електронною поштою за адресою cima@kneu.edu.ua.

Деталі за тел.: (044) 497-25-25, 063-334-20-01, 067-234-46-38 або на сайті cima.kneu.edu.ua.