Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

V Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць»19 Січня 2018р.

Шановні студенти!

Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Серце до серця» спільно з Міністерством культури України, Посольством Литовської Республіки в Україні, у вересні 2017 року – березні 2018 року буде проведено V Всеукраїнський конкурс есе «Я – європеєць» (далі Конкурс).

Основними завданнями Конкурсу є: розвиток у дітей і молоді активної життєвої позиції, готовності брати участь у суспільному, культурному та міжнародному житті країни; формування у молоді демократичних, європейських цінностей, розуміння прав і свобод людини, високих соціальних, культурних, освітніх стандартів; підвищення значущості ідеї єдності та дружби України і Литовської Республіки серед молодих учасників.

Роботи учасників Конкурсу в строк до 19 січня 2018 року надсилаються на електронну адресу: yaevropeets@ukr.net.

Підсумки завершального етапу Конкурсу підводяться у березні 2018 року. За рішенням журі Конкурсу автори кращих робіт, за можливості, будуть запрошені до участі у міжнародній поїздці до Литовської Республіки в рамках культурного обміну у 2018 році.

За додатковою інформацією прохання звертатися до організаційного комітету Конкурсу за телефонами: 044-501-01-15, 044-400-43-01.