Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Сьогодні, 8 листопада у ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» відбулося 22-ге засідання Ради Клубу лідерів якості країн Центральної та Східної Європи та 54-те засідання Ради Клубу лідерів якості України09 Листопада 2017р.

На засіданні КНЕУ отримав нагороду від Європейського фонду управління якістю (EFQM Leading Excellence)  “Recognised for Excellence 4 star”.   

 

EFQM – неприбуткова фундація, яка об’єднує організації, що прагнуть збалансованого розвитку. Мережа фонду включає як приватні, так і громадські організації різних масштабів та секторів по всьому світу.

 

EFQM Recognised for Excellence – це експертна оцінка, яку проводить команда підготовлених аудиторів від організацій-членів фонду. Інтерпретація цієї оцінки допомагає зрозуміти, наскільки добре налагоджена поточна практика управління, і визначити, де можуть бути досягнуті подальші вдосконалення.

 

Рівень визнання “4 star” характеризує компанію як таку, що:

 

  • Добре працює в своїй сфері та серйозно змінює ситуацію;

  • Має завершені проекти і може продемонструвати, що вкладені інвестиції призвели до успіху;

  • Існують всі характеристики того, що досягнуті результати мають вірний напрямок на шляху ділової досконалості.

 

Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана - фіналіст 20-го Українського національного конкурсу якості, лідер вітчизняної економічної освіти. Місія КНЕУ - здійснення вагомого вкладу у суспільний розвиток через дослідження, генерування нових знань, їх поширення та підготовку конкурентних фахівців і креативних особистостей. І сьогодні КНЕУ отримав свідоцтво члена Клубу лідерів якості України!

 

Клуб лідерів якості України — це елітне об'єднання кращих українських підприємств, які мають статус призерів Українського національного конкурсу якості. Конкурсу, який з 1996 року проводиться щорічно на засадах Моделі досконалості Європейського фонду управління якістю (EFQM) і організатори якого поставили за мету не просто визначати нагороди, а сприяти українським компаніям у поступовому і безперервному вдосконаленні на основі самооцінки та опанування найсучаснішого європейського і світового досвіду.

 

Робота Клубу високо оцінена Урядом України, Європейською організацією якості, Європейським фондом управління якістю (EFQM), національними організаціями з якості інших країн.