Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Суд з інтелектуальних прав Російської Федерації випустив перший номер електронного видання «Журнал Суда по интеллектуальным правам»12 Листопада 2013р.

За словами головного редактора журналу Кочаряна В.В., «журнал буде завжди доступним». Він виходитиме в електронному вигляді, «щоб, з одного боку, зробити журнал максимально доступним для широкої читацької аудиторії, а з другого — оперативно сповіщати про останні новини зі світу інтелектуальних прав». Планується, що окрім новин і статей з профільної тематики, в журналі публікуватимуться матеріали з найважливіших правових питань, проблем, які набули широкого резонансу в ЗМІ.

«Журнал Суда по интеллектуальным правам» буде присвячений різним правовим питанням, що стосуються, зокрема, захисту інтелектуальної власності, діяльності арбітражних судів, арбітражного й адміністративного процесу та інших актуальних проблем правозастосування.
В першому випуску журналу, серед іншого, можна прочитати про: судочинство з питань інтелектуальної власності в федеральних та адміністративних судах США з урахуванням новацій патентного законодавства; правове регулювання невикористання торговельних марок у США; основні аспекти судочинства в галузі захисту інтелектуальної власності в Німеччині; процесуальні аспекти захисту інтелектуальної власності в іспанській судовій системі; проблемні питання розгляду справ за участі суб'єктів права з країн СНД в Господарському суді АР Крим; особливості захисту прав інтелектуальної власності за законодавством Республіки Казахстан тощо.
Перший випуск електронного видання «Журнал Суда по интеллектуальным правам» доступний за посиланням: http://ipc.arbitr.ru/node/13288

За матеріалами сайту: intelvlas.com.ua