Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Тепла зустріч із Вікторією Тигіпко16 Березня 2018р.

13 березня у конференц-залі КНЕУ було проведено  цікавий захід "Public talk з Вікторією ТИГІПКО", організований головою Студентської академічної ради факультету економіки та управлінняЄвгенієм НОТЕВСЬКИМ спільно з головою New Generation of Women Leadersin UkraineТетяною ВОЗНЮК.

Говорять, що сьогодні роль жінки дещо спотворена. Основне її завдання зводиться до народження дітей та домогосподарства. Але є й такі, які не можуть сидіти без власної справи. Ось такою є Вікторія ТИГІПКО. Вона – мати трьох дітей, чудова дружина і  незамінний майстер своєї справи.

Вікторія ТИГІПКО – людина, у якої із  самого малку був потенціал управління і спілкування з людьми. «Жовта папка з олівцями і білими папірцями – усе, що робило мене діловою... Полюбляла я і чоловічі розмови на кухні з татовими друзями, завжди вставляла своє слово, читала газети, щоб бути в курсі всіх новин і вільно говорити на будь-які теми з дорослими…», - говорить пані Вікторія.

Вікторія Вікторівна – бізнес-леді, котрій є чим поділитися з жіноцтвом. Вона – еталон краси і мужності, сміливості й наполегливості.

Дуже раді, що зустріч відвідало близько 50 осіб, серед яких були не лише студенти нашого Університету. І приємно, що дана подія зацікавила не тільки дівчат, а й хлопців. Головне – запальні очі і купа питань від аудиторії, а пані Вікторія  сміливо й переконливо відповідала на них. Кожна її історія – це новий цікавий момент, наповнений емоціями й переживаннями.

Дуже приємно, що  Вікторія – випускниця нашого вишу. Цікавилася вона і сьогоднішнім становищем університету. «Приятно было узнать, что бывший декан моего факультета международной экономики и права- Дмитрий Григорьевич ЛУКЬЯНЕНКО- теперь стал ректором. Поздравляю!», - ділиться враженнями Вікторіяна своїй сторінці у Фейсбуку після зустрічі.

Щиру подяку за теплу та приємну розмову висловив голова САР ФЕтаУ Євгеній НОТЕВСЬКИЙ та подарував пані Вікторії золотий значок КНЕУ, сувенірну продукцію та весняні квіти. Сподіваємося, що попереду ще багато таких зустрічей, які будуть змушувати замислитися молоде покоління над своїми планами на майбутнє,  давати їм мудрі поради та  слова підтримки, адже молодь – це наше майбутнє.

 

Яна ЧЕРГИНЕЦЬ,
член колегії САР ФЕтаУ,
студентка 1 курсу факультету маркетингу