Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Унікальна можливість для студентів КНЕУ отримати міжнародну фінансову кваліфікацію СІМА Certificate in Business Accounting паралельно з дипломом бакалавра або магістра в КНЕУ !!!31 Березня 2017р.

Міжнародна фінансова кваліфікація СІМА  – це одна з найбільш престижних професійних кваліфікацій на глобальному рівні. Велика кількість випускників програми СІМА займають посади фінансових директорів та керівників компаній. Після закінчення програми студенти КНЕУ отримують міжнародний сертифікат СІМА Certificate in Business Accounting, який визнається в будь-якій країні світу, та є свідченням високого рівня отриманих професійних знань та навичок, а також їх відповідності міжнародним стандартам.

Заняття проводяться англійською мовою за підручниками та матеріалами CIMA (деталі на сайті www.cimaglobal.com).

Умови вступу на програму СІМА:студенти бакалаврату (1-3 курс) та студенти магістратури (5 курс) факультету міжнародної економіки та менеджменту, фінансово-економічного та обліково-економічного факультетів з високим рівень володіння англійською мовою.

Вартість навчання: 2520,00 грн з ПДВ(включно з  навчальними матеріалами).

Для отримання  міжнародного сертифікату СІМА студентам КНЕУ потрібно скласти один зовнішній іспит з дисципліни «Основи управлінського обліку» англійською мовою (комп’ютерне тестування).

Вартість отримання міжнародного сертифікату: 330 фунтів.

Реєстрація: до 31 березня 2017 р. електронною поштою за адресою cima@kneu.edu.ua.

Деталі за тел.: (044) 497-25-25, 063-334-20-01, 067-234-46-38 або на сайті cima.kneu.edu.ua.