Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ У КНЕУ СТАВ БЛИЖЧИМ ДО ВАС19 Березня 2018р.

Наш університет із радістю зустрів абітурієнтів та гостей цієї суботи на важливу та цікаву подію. 

Надзвичайно емоційною була промова ректора Лук'яненка Дмитра Григоровича. Його слова завжди надихають на успіх та мотивують  на відповідальний вибір вишу. 

Проведені майстер-класи викладачів КНЕУ змусили абітурієнтів замислитися над майбутнім вибором спеціальності та відповідальніше підійти до вивчення необхідних предметів!

Уперше провели майстер-класи члени кафедр військової підготовки та фізичного виховання. Були присутні поважні гості: заступник начальника Центрального управління продовольчого забезпечення ЗСУ полковник Наумчик Дмитро Юрійович, а також відомі спортсмени: Повєткіна Анастасія, Ковтуненко Оксана. 

Під час години прямого ефіру через онлайн-трансляцію ректор університету, проректори та відповідальний секретар приймальної комісії наживо відповідали на всі запитання майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків, які не мали змоги відвідати захід наживо.

Гостинне частування смачним чаєм зі смаколиками додало зустрічі родинного затишку. Усі охочі фотографувалися на згадку у фотозоні Instagram та одразу ж отримати надруковані фото з логотипом КНЕУ.    

Ми чекаємо всіх на навчання в Київському національному економічному університеті, адже вибір КНЕУ – це ваш шлях до омріяного успіху в майбутньому!

Якщо у вас ще залишились запитання або ви не потрапили до нас, чекаємо вас на відкриті зустрічі щосереди (День батьків - з 16:00 до 19:00) та щосуботи (День абітурієнта - з 11:00 до 14:00).