Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Співробітники

 

Ананьєв Микола Юрійович, завідувач лабораторії моніторингу якості освітньої діяльності навчально-методичного відділу. У 2009 році закінчив факультет Міжнародної економіки і менеджменту ДВНЗ «Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана» та здобув кваліфікацію магістра з міжнародної економіки. В 2012 р. закінчив «Київський національний університет імені Т. Шевченка» та здобув кваліфікацію магістр правознавства. Стаж роботи в університеті – 9 років.

Сірош Олена Олександрівна, методиствищої категорії лабораторії моніторингу якості освітньої діяльності навчально-методичноговідділу. Має вищу освіту та працює в КНЕУ з 2005 року.

Хіміч Олена Ігорівна,  методист другоїк атегорії лабораторії моніторингу якості освітньої діяльності навчально-методичного відділу. Має вищу освіту та працює в КНЕУ з 2017 року.


Шинкаренко Анна Миронівна, методист першої категорії лабораторії моніторингу якості освітньої діяльності навчально-методичного відділу. Має вищу освіту та працює в КНЕУ з 2017року.

 

 

 

Остання редакція: 08.11.19