Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Новий всеукраїнський проект КПМГ «Битва аудиторів» Реєстрація до 2 квітня 2017 року28 Березня 2017р.

 У цьому році ми раді запросити до участі студентів 4-6 курсу, які вивчають бухгалтерський облік.

Доведи, що саме команда твого університету знається в аудиті та бухгалтерському обліку найкраще!

Переможці Битви аудиторів отримають пам’ятні призи, пропозицію стажування або працевлаштування в КПМГ, нові цікаві знайомства зі студентами та незабутній досвід спілкування з командою аудиторів та партнером КПМГ в Україні!

Хто може брати участь у конкурсі:

ü  Студенти 5-6 курсів українських ВНЗ, які вивчають бухгалтерський облік

ü  English не нижче «Intermediate»

 

Як взяти участь у конкурсі:

Крок 1

Реєструватися можна індивідуально, або командою однокурсників (до 6 людей) врекрутинговій системі КПМГ (за посиланням: https://goo.gl/1Z2ev5), завантаживши своє резюме (CV) та короткий (до 300 слів, формат PDF) мотиваційний лист англійською мовою до 2 квітня 2017 р. Якщо ви зібрали команду, в мотиваційному листі обов’язково вкажіть прізвища та імена членів своєї команди, ваш ВНЗ, факультет та курс. У випадку індивідуальної реєстрації, ми сформуємо команди самостійно.

Крок 2

Всі учасники отримають цікаве аудиторське завдання, яке необхідно вирішити індивідуально та завантажити відповідь і свої розрахунки в рекрутингову систему КПМГ до 9 квітня 2017 р.

До 12 квітня 2017 р. ми повідомимо учасників, які пройшли попередній відбір, про участь у фіналі Битви аудиторів, що відбудеться у київському офісі КПМГ 19 квітня 2017 р. Якщо хтось із вашої команди не пройде відбір та не потрапить у фінал, ми, за можливості, додамо вам гравців з вашого факультету чи університету.

Крок 3

Під час фіналу команди матимуть 80 хвилин для вирішення кейсового завдання та 10 хвилин для презентації свого рішення журі КПМГ.

Переможці отримають можливість працевлаштуватися в КПМГ лише за співбесідою, пам’ятні призи та званняпереможця Битви аудиторів серед найкращих економічних університетів України!

 

Перевірте себе та розпочніть свою зіркову кар‘єру в КПМГ!