Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

17 травня 2017 року ОБЛІКОВО-ЕКОНОМІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» відсвяткував ДЕНЬ ФАКУЛЬТЕТУ під назвою «ОЕФ-58 РОКІВ»29 Травня 2017р.

Цьогоріч на святкування Дня факультету завітали викладачі та співробітники Університету, студенти різних факультетів КНЕУ та коледжів, а також абітурієнти!

Знайомство з обліково-економічним факультетом розпочалось на благодійному ярмарку, яку підготували студенти 1-го курсу нашого факультету. Всіх гостей студенти пригощали смаколиками, проводили майстер класи, розповідали про діяльність обліково-економічного факультету, його переваги, досягнення випускників та роздавали  інформаційні матеріали про факультет, приймальну комісію та правила вступу.

 

 

 

Активну участь у заході взяли студенти нашого факультету на чолі з деканом, також приєднались до святкування студенти та представники інших факультетів.

На святкування були запрошені почесні гості, представники журналу «Все про бухгалтерський облік», Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України,  «КПМГ Аудит». 

 

В Центрі культури та мистецтв нашого університету перед гостями із привітаннямита чудовими номерами виступили студенти нашого факультету та інших факультетів, які представили свої найкращі номери.

 

Особливим гостем нашої програми став випускник нашого факультету- переможець «ГОЛОСУ КРАЇНИ – 2017» - ОТЕЦЬ ОЛЕКСАНДР (КЛИМЕНКО)!

 

Після закінчення офіційної та концертної частини заходу, абітурієнти та їх батьки ще довго не відпускали декана та завідувачів кафедр, які із задоволенням відповідали на всі їх запитання.

ШАНОВНІ АБІУРІЄНТИ, ЧЕКАЄМО НА ВАС В СТІНАХ

ОБЛІКОВО-ЕКОНОМІЧНОГОФАКУЛЬТЕТУ !

 

 

Запрошуємо Вас стати креативним і творчим

«БУХГАЛТЕРОМ»!!!