Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Як зробити, щоб статті проіндексовані в базі Scopus йшли в залік не лише автору, а й ВНЗ, де він працює.09 Січня 2018р.

Як виправити персональні дані вченого, наприклад, місце роботи (Affiliation). Справа в тому, що місце роботи в обліковому записі в Scopus виставляється за адресою, вказаною в останній опублікованій статті, яка потрапила в Scopus. У разі, якщо ви в своїх статтях вказуєте дві адреси, то вказується тільки перша адреса (тобто всі ваші статті йдуть в наукометричні розрахунки і звіти в Scopus тільки тому університету або організації, яка вказана на ваших статтях першою). А якщо не вказано місце роботи, то статті йдуть в залік лише автору, але не ВНЗ. В такому випадку необхідно виправити місце роботи в своєму профілі в Scopus. Це робиться в такий спосіб:

·                    З головної сторінки  (http://www.scopus.com) переходимо в "AuthorPreview" , а потім в "AuthorFeedbackWizard" (http://www.scopusfeedback.com).

·                    На цій сторінці натискаємо"contact the Scopus help desk".

 

·                    Відкриється вікно запитів. Тут необхідно заповнити поля із зірочкою та в панелі  "Howcanwehelpyou?" вибрати "Affiliation".

·                    Потім потрібно написати лист до служби підтримки Scopus і викласти свою проблему та прохання. В даному випадку я пропоную наступний лист (з проханням про зміну Affiliation в своєму профілі вченого в Scopus):
Приклад:

DearScopusCustomerService,

Please, correcttheAffiliationinmyScopusAuthorIDaccount(вкажітьномервашоїобліковоїкарткивScopus, тобтовашAuthor ID номер)becauseitisincorrectlyspecified. Mycurrentaddressis(вкажіть свою адресу, тобто Університет). HereismyUniversityHomepage(вкажіть посилання на вашу сторінку вченого на сайті вашого університету для доказу ваших слів. В принципі, це не обов'язково, але бажано). Thank you in advance.

Sincerely yours,
Dr. M.V. Ivanova
Address: тут можна вказати вашу повну робочу адресу.

 

Ваш запит буде розглянутий протягом 2-3 тижнів та надіслано відповідь на той емейл, який ви вказали в формі запиту.