Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Керівникам наукових проектів вищих навчальних закладів10 Травня 2017р.

До 10 травня 2017 року керівники наукових проектів, що планують взяти участь у конкурсному відборі, повинні ввести проекти в інформаційну систему "Наука в університетах" самостійно за посиланням: kis.rit.org.ua. При цьому введення проектів здійснюється за формами, затвердженими у минулому році наказом МОН від 30.06.2016 № 717 . Разом з тим до форми проекту додається інформація у вигляді відсканованого документу (форма якого затверджена наказом МОН від 12.04.2017 № 590 ) з підписом і печаткою у форматі PDFдля подальшої публікації на сайті МОН України.

Увага! Інформація, що додається для подальшої публікації на сайті МОН України, не є заміною форм проектів, а лише доповненням до них!

 

З 10 травня 2017 року доступ буде надаватись лише користувачам НДЧ вищих навчальних закладів та наукових установ для внесення експертних висновків та рішень (витягів із протоколу вченої / наукової / науково-технічної / технічної ради) щодо участі проектів у наступному етапі конкурсного відбору, а також друку переліку цих проектів і кожного з них окремо.