Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Про особливості подання проектів на конкурсний відбір 2018 року25 Травня 2018р.

Відповідно до наказу МОН України № 474 від 15.05.2018 «Про проведення конкурсного відбору проектів наукових досліджень і розробок» та листа МОН України № 1/9-336 від 23.05.2018р «Щодо подання проектів на Конкурс» до 25 червня 2018 року закладам вищої освіти та науковим установам потрібно провести перший етап Конкурсу в єдиній інформаційній системі «Наука в університетах».

Керівники самостійно вносять проекти в систему за інструкцією, що представлена нижче. Доступ керівникам проектів буде забезпечено з 25 травня 2018 року на сайті https://kis.rit.org.ua/.

Для того щоб прийняти участь у конкурсному відборі 2018 року керівнику наукового проекту необхідно зареєструватися в системі на сайті  https://kis.rit.org.ua/, якщо він не був зареєстрований раніше. Для цього потрібно натиснути у правому верхньому куті посилання «Вхід». На сторінці, що буде відображена, необхідно перейти на вкладку «Реєстрація». Далі заповніть всі обов'язкові поля, поставте галочку про згоду на обробку персональних даних і натисніть кнопку «Реєстрація». На вказану Вами електронну адресу прийде лист з підтвердженням реєстрації та з подальшими інструкціями.

Після успішної реєстрації в системі Вам необхідно звернутися до Федун Вікторії Анатоліївни, заступника директора Науково-дослідного інституту економічного розвитку КНЕУ за телефоном 205-54-69 , 063-669-77-10, 067-797-95-88 або на електронну адресу ndi-fedunka@ukr.net для активації Вашого облікового запису саме як керівника проекту.

Після надання Вашому обліковому запису в системі відповідного доступу Ви матимете можливість здійснювати внесення інших авторів проекту, а також створювати, редагувати та друкувати сам проект.

!!! Увага.

Перед створенням проектів перевірте перелік авторів та за необхідності доповніть довідник авторів відповідно до встановленої процедури.

Щоб уникнути проблем з втратою введених даних через навантаження на сервер і обмеження часу роботи в системі, створіть проект, обов'язкові поля якого заповнені будь-якими символами, збережіть його, а потім редагуйте, періодично зберігаючи введені дані.

При заповненні форми проекту особливу увагу зверніть на підказки-приклади під відповідними полями, які Ви заповнюєте. В прикладах показано, як необхідно оформляти відомості для підкреслення авторів при друку PDF-файлу, як формувати відповідні відомості для того, щоб вони відобразились у формі таблиці та інше.

Будьте особливо уважні при введенні даних в поля, на основі яких будуються таблиці і підкреслюються автори в PDF-файлі проекту. Якщо в полі відсутній хоча б один парний символ "><" або є зайві перенесення рядків, то автоматичне форматування не буде коректним. Користуйтеся прикладами, наведеними під відповідними полями!

Якщо при формуванні PDF-файлу проекту для друку користувач бачить, що в ньому виникло некоректне перенесення даних, потрібно відкорегувати відповідні поля проекту (наприклад, застосувати скорочення даних поля "очікувані результати етапу" для зменшення його розміру або додати абзаци для його збільшення).

В окремих випадках (наявність складних формул, графіків, некоректне форматування в згенерованому системою пдф-файлі та ін.) проект може бути роздрукований з прикріпленого файлу, на основі якого заповнювалась форма проекту, але лише у випадку повної відповідності його форматування еталонному PDF-документу, який генерує Система! Крім того, у верхньому лівому кутку обов'язково повинен бути такий же номер, як у PDF-документі з Системи.

Зверніть увагу! До форми проекту додається узагальнена інформація (*.doc) у вигляді відсканованого документу з підписом і печаткою у форматі PDFдля подальшої публікації на сайті МОН України.