Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Про особливості подання проектів на конкурсний відбір 2017 року03 Липня 2017р.

До уваги керівників проектів молодих учених!!!
Відповідно до наказу МОН України від 03.07.2017 № 983 «Про оголошення конкурсного відбору у 2017 році проектів наукових робіт та науково-технічних (експериментальних) розробок молодих вчених» розпочато конкурсний відбір наукових проектів молодих учених. У 2017 році перший етап Конкурсу проходить за новою процедурою в єдиній інформаційній системі «Наука в університетах».

Керівники проектів молодих учених самостійно вносять проекти в систему за інструкцією, що представлена на сайті https://kis.rit.org.ua

Для того щоб розпочати роботу по внесенню проектів спочатку керівнику необхідно зареєструватися в системі. Для цього потрібно натиснути у правому верхньому куті посилання «Вхід». На сторінці, що буде відображена, необхідно перейти на вкладку «Реєстрація». Далі заповніть всі обов'язкові поля, поставте галочку про згоду на обробку персональних даних і натисніть кнопку «Реєстрація». На вказану Вами електронну адресу прийде лист з підтвердженням реєстрації та з подальшими інструкціями.

Після успішної реєстрації в системі Вам необхідно звернутися до Федун Вікторії, заступника директора Науково-дослідного інституту економічного розвитку КНЕУ за телефоном 205-54-69 , 063-669-77-10 або на електронну адресу ndi-fedunka@ukr.net для активації Вашого облікового запису саме як керівника проекту.
Після надання Вашому обліковому запису в системі відповідного доступу Ви матимете можливість здійснювати внесення інших авторів проекту, а також додання, редагування та друк самого проекту.