Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Увага!!! 22 грудня на 12-00 в а.301 запрошуємо студентів та викладачів на зустріч-дискусію «Зовнішньоекономічний потенціал України на Близькому Сході. Розробка спільних бізнес-проектів з країнами Близького Сходу»22 Грудня 2015р.

Запрошуємо студентів та викладачів 22 грудня на 12-00 годину в 301 аудиторію на зустріч-дискусію «Зовнішньоекономічний потенціал України на Близькому Сході. Розробка спільних бізнес-проектів з країнами Близького Сходу», що організовано спільно з Асоціацією «Україна – Близький Схід» з метою розвитку експортного потенціалу та добробуту України, професійного розвитку студентів та викладачів завдяки участі у реалізації бізнес-проектів з країнами Близького Сходу.

В рамках зустрічі планується сформувати групи зацікавлених студентів та викладачів для участі у реалізації бізнес-проектів з країнами Близького Сходу.

План зустрічі-дискусії:

1. Загальний огляд структури державного управління та особливості ведення бізнесу в Ісламській Республіці Іран, економіка і потенціал ринку Ірану.
2. Розгляд реальних бізнес-проектів і перспективних напрямів співробітництва.

3. Обговорення формату співпраці у проектах, формування зацікавлених груп студентів та викладачів за інтересами щодо роботи над проектами.