Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

«Спортивний дух КНЕУ»16 Лютого 2018р.

15 лютого 2018 року було проведено футбольний матч між викладачами та студентами факультету економіки та управління. Така дивовижна ідея спала на думку голові  САР ФЕтаУ Євгенію Нотевському, який плідно попрацював над організацією цього матчу.   Допоміг йому в роботі головний спортсмен Університету, завідувач кафедри фізичного виховання Михайло Валерійович Дудко.

Ціллю заходу булозалучення викладачів та студентів нашого закладу до активного способу життя. Команду викладачів очоливсам декан факультету економіки та управління Олександр Володимирович Востряков. До команди прогресивних «світочів науки» також увійшли А.П. Самійленко, Д.Г. Хохич, Д.С. Ліфінцев та наші спортсмени: В.А. Кузнєцов, Б.А. Корольов, А. Р. Хабин  - на чолі із завідувачем кафедри фізичного виховання М.В. Дудком.

Студентську команду «САР ФЕтаУ» презентували активісти факультету економіки та управління, справжні спортсмени: Микита Парганенко, Олександр Величко, Олексій Бондар, Олександр Приліпко, Тимофій Йосипко - на чолі з головою САР ФЕтаУ Євгенієм Нотевським.

Із впевненістю можна стверджувати, що обидві команди продемонстрували видовищну гру, яка тримала в напрузі вболівальників до останнього моменту.

Команда викладачів відкрила рахунок майже одразу завдяки дивовижному голу Михайла Валерійовича Дудка, згодом і другий м’яч залетів у ворота студентів завдяки влучному удару Валерія Анатолійовича Кузнєцова. Незважаючи на такі обставини, студенти не втрачали сили духу і впевнено рухалися до поставленої цілі – забити гол. Проте голкіпер викладачів, Андрій Ринатович Хабин, не давав змоги зробити це. Зважаючи на сумліннийта вправнийконтроль позицій, студенти забивають свій перший гол. Уболівальники не встигли отямитися, як наступний удар у площину воріт завдав Олексій Бондар, автор першого і двох наступних голів. Зважаючина те, що хлопці почали вміло триматиоборону, на останніх хвилинах першого тайму Андрій Петрович Самійленко забиваєвїхніворота, що стало сюрпризом як для вболівальників, так і для самого голкіпера, який протягом усієї гри впевнено виконував свою справу. Другий тайм розпочали неочікувано, адже на воротах команди студентів вирішив себе спробувати Євгеній Нотевський, який продемонстрував хорошу гру. Матч набирав обертів - і гра ставала все цікавішою.    Оборона, наступ, достатньо точні передачі, синхронізація всіх гравців між собою та сильний командний дух приводять обидві команди до кінцевого результату 4:4.

Що ж, такі матчі, як правило,носять не просто символічний характер, аджедля кожного результат має неабияке значення. Студенти мають продемонструвати те, на що здатна справжня молодь, а от викладачі – довести, що спортивний дух не згасає ніколи… Завдяки вболівальникам атмосфера була дивовижною та незабутньою. Усі гравці були нагороджені дипломами, проте почесний кубок переможця не дістався жодній із команд. Євгеній Нотевський запропонував провести повторну гру, аби визначити найсильнішу команду.

Яна Чергинець,
член колегії САР ФЕтаУ,

студентка І курсу факультету маркетингу