Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

З Днем освітян!29 Вересня 2017р.

Щирo вітаю вас із професійним святом – Днем прaцівника освіти,  яке об’єднує всіх, хто відчиняє двері в неосяжний світ знань, науки і мудрості.

У цей особливий для нас день прийміть мою сердечну вдячність та глибоку пошану за вашу невтомну працю, терпіння, віддане служіння обраній справі, високий професіоналізм, а разом з тим, доброту і тепло, яке ви кожного дня даруєте студентам. Ми – колектив, який пройшов велику життєву та професійну школу, володіючи неабияким досвідом на освітянській ниві, присвятив своє життя цікавій, подвижницькій і соціально значущій професії.

Високе покликання Педагога є визначальним для держави і суспільства, особливо в умовах глобальних викликів. Ми разом своєю працею формуємо передумови економічного процвітання й духовного відродження України. Закликаю до єдності та згуртованості одно­думців для утвердження високого конкурентного статусу рідного університету! Хай цей навчальний рік для нас стане етапом нових можливостей, партнерства та інноваційного розвитку!

Нехай кожен ваш день повниться новими перемогами, здійснюються усі ваші плани та проекти в ім’я світлого та мирного майбутнього нашої держави! Від щирого серця бажаю вам міцного здоров’я, творчої наснаги, значних наукових досягнень і професійного зростання. Щастя, злагоди, любові і добробуту вам та вашим родинам! 

Ректор, професор  Дмитро ЛУК’ЯНЕНКО