Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

22 грудня завершився І етап апробації глобального проекту26 Грудня 2017р.

Близько 50 лідерів учнівського самоврядування з батьками, друзями, зібралися сьогодні в Конференц-залі ДВНЗ "КНЕУ ім. В. Гетьмана" задля презентації практичних результатів проробленої за 6 тижнів роботи.

Зі вступним словом до лідерів звернувся ректор Університету, професор Лук'яненко Д. Г., який наголосив на необхідності розвитку лідерських якостей та всезростаючій ролі лідера в будь-якому колективі, сфері життя. Серед запрошених почесних гостей сьогодні були: головний спеціаліст відділу позашкільної освіти, виховної роботи та захисту прав дитини департаменту професійної освіти Міністерства освіти і науки України Бут С. В. та головний спеціаліст відділу регіональної молодіжної політики та підтримки ініціатив молоді департаменту молодіжної політики Міністерства молоді та спорту України Правдіна А. В. Вони також у свою чергу наголосили на підтримці розвитку молодіжного лідерства в Україні та необхідності подальшого розвитку даного проекту. Також вітальне слово мав координатор проекту на рівні Університету, декан факультету економіки та управління Востряков О. В., який висловив вдячність лідерам за їх прагнення до змін та закликав зробити в подальшому свідомий вибір під час визначення професії.

Із підсумками проекту виступив головний ініціатор, координатор проекту на національному рівні, президент Миколаївської ООЛМС «Молодь – майбутнє нації», голова Студентської академічної ради факультету економіки та управління Нотевський Євгеній.

Згодом лідери презентували проекти за різними тематиками: написання петиції, законопроекту, соціологічне дослідження, проект участі бюджету та створення ідеології. Кожен міг ставити питання та вести обговорення. Особливо приємним для лідерів став зворотній зв'язок від Ректора, який у креативній формі надавав рекомендації та висловлював свої захоплення обраними темами.

У кінці заходу всі 20 лідерів учнівського самоврядування міста Києва, які пройшли освітній курс "Відповідальне лідерство - шлях до успіху" в стислій формі отримали сувенірну продукцію від ДВНЗ "КНЕУ ім. В. Гетьмана". А також усі учасники проекту, як лідери, так і експерти й залучені студенти, отримали сертифікати, подяки про участь у проекті за підписом Міністра освіти і науки України Л. М. ГРИНЕВИЧ та Ректора ДВНЗ "КНЕУ ім. В. Гетьмана" Д. Г. ЛУК'ЯНЕНКО.