Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

ІНФОРМАЦІЙНЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО РЕЗУЛЬТАТИ засідання Вченої ради ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» 27 жовтня 2016 р.28 Жовтня 2016р.

Членів Вченої ради Університету – 95

Присутні – 73

Засідання розпочалося о 10.00.

Результати:

1. Повідомлено про зміни у складі Вченої ради Університету: виведення з її складу Кульбако Марії Сергіївни як такої, що припинила виконувати обов’язки Голови Наукового студентського товариства Університету, і введення до неї Рудницького Олександра Володимировича, студента 2-го курсу факультету економіки та управління як такого, що було обрано Головою Наукового студентського товариства Університету, і який входить до складу Вченої ради Університету за посадою.

2. Затверджено результати контролю рішень Вченої ради Університету 29.09.2016 р.

(одноголосно)

3. Затверджено результати виконання Плану заходів за результатами роьти Державної інспекції навчальних закладів України.

(одноголосно)

4. Розглянуто питання про співпрацю з органами студентського самоврядування Університету, прийнято рішення з метою сприяння взаємодії адміністрації та Студентської академічної ради, унормування процедур забезпечення дотримання прав і законних інтересів студентів Університету та матеріально-технічного забезпечення органів студентського самоврядування підготувати відповідну угоду із співпраці Університету із органами студентського самоврядування.

(одноголосно)

5. Прийнято Ухвалу Вченої ради Університету «Про затвердження нової редакції Положення про порядок переведення студентів та поновлення відрахованих осіб» (одноголосно), яку опубліковано на офіційному веб-сайті Університету за посиланням http://kneu.edu.ua/ua/Information_for/professors/norm_doc/norm_baza_kneu/uhvali/

6. Затверджено нові редакції Положення про порядок переведення студентів та поновлення відрахованих осіб (одноголосно), Положення про Центр науки та інновацій Університету (одноголосно), Положення про Відділ аспірантури і докторантури Центру науки та інновацій Університету (одноголосно), Положення про Відділ наукової інформації та моніторингу Центру науки та інновацій Університету (одноголосно), Положення про Відділ інтелектуальної власності та трансферу технологій Центру науки та інновацій Університету(одноголосно).

7. Затверджено Положення про Вчену раду Криворізького економічного інституту ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» (одноголосно)та Регламент Вченої ради Криворізького економічного інституту ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» (одноголосно).

8. Прийнято рішення щодо присвоєння д.е.н., професору Паєнтко Тетяні Василівні вченого звання професора по кафедрі фінансів.

(одноголосно)

9. Затверджено нові навчальні плани підготовки фахівців в Інституті підвищення кваліфікації Університету за спеціальностями «Право», «Облік і оподаткування», «Маркетинг», «Менеджмент», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Економіка».

(одноголосно)

10. Внесено зміни до плану роботи Вченої ради Університету: питання щодо кадрового забезпечення Університету перенесено на листопад 2016 р. (одноголосно)

Засідання завершено об 11.24.