Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

30 вересня в Києві в Холі Чемпіонів НСК Олімпійського відбувся національний етап міжнародного конкурсу інноваційних проектів Falling Walls Lab04 Жовтня 2017р.

30 вересня в Києві в Холі Чемпіонів  НСК Олімпійського відбувся національний етап міжнародного конкурсу інноваційних проектів  Falling Walls Lab. КНЕУ імені Вадима Гетьмана цього року єдиний серед університетів України виступив офіційним партнером заходу. Конкурс проходив англійською мовою. Панувала надихаюча атмосфера інновацій і творчості.

За результатами голосування жюрі було  обрано переможців, що вирушать до Берліну представляти Україну на міжнародному фіналі змагань у листопаді.

Отже, цього року на Falling Walls у Берліні Україну представлятимуть: Iaroslav Gnilitskyi та Yuriy Zaremba!

Iaroslav Gnilitskyi представив ультрашвидке лазерне наноструктурування поверхні будь-якого матеріалу, і розповів, як його можна застосовувати у сферах енергозберігання, медицини, ЛЕД/ОЛЕД дисплеїв та військових технологій. “Сьогодні увесь технологічний світ переходить від мікротехнологій до нанотехнологій. Мій проект уже визнаний у Європі. Я радий, що тепер і в Україні з’явився такий запит.” – поділився враженнями Ярослав.

Yuriy Zaremba розбивав стіну юридичної рутини: “Мій проект має велику місію - змінити юридичну професію у світі. Рутинна робота демотивує. Давайте ми її віддамо машині, а людині дамо змогу творити.” Проект Юрія покликаний знизити вартість юридичних послуг та полегшити доступ до правосуддя завдяки автоматизації.

Дякуємо всім за чудовий, насичений і продуктивний день!

Бажаємо усім учасникам Falling Walls Lab Kyiv 2017 натхнення на нові перемоги!

Дякуємо за співпрацю Klitschko Foundation!

 

Анастасія Запроводюк, провідний фахівець з управління проектами інноваційних технологій у вищій школі, Інститут вищої освіти, a.zaprovodiuk@kneu.edu.ua