Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Документи для обговорення

Шановні колеги! 

На ваш розгляд виноситься проект освітньо-наукової програми підготовки докторів філософії (PhD) зі спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» набору 2020 року.

Освітньо-наукова програма є нормативним документом, який регламентує нормативні, компетентністні, кваліфікаційні, організаційні, навчальні та методичні вимоги підготовки здобувачів третього освітньо-наукового рівня у галузі знань 28 «Публічне управління та адміністрування» за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування».

Освітньо-наукова програма заснована на компетентністному підході підготовки докторів філософії (PHD) відповідно до вимог«Тимчасовий Стандарт вищої освіти. Третій (освітньо-науковий) рівень вищої освіти. Ступінь «Доктор філософії». Галузь знань: 28 «Публічне управління та адміністрування», спеціальність: 281 «Публічне управління та адміністрування», який затверджено Вченою Радою ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана» 30 вересня 2019 р., протокол № 2. 

Зауваження та пропозиції просимо надсилати на електронну пошту knauob@ukr.net або передавати в к. 526 1 корпусу ДВНЗ «КНЕУ ім. В. Гетьмана» до 13 січня 2020 р.

«281 PhD ОНП 2020 проект» ДЛЯ ОБГОВОРЕННЯ

 
Остання редакція: 31.03.21