Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Методичний семінар для кураторів29 Вересня 2022р.

29.09.2022 р. Службою соціальної адаптації та психологічної допомого було проведено методичний семінар для викладачів-кураторів академічних груп першого курсу. Цьогоріч почесне право бути куратором академічної групи отримали 83 кращих викладачів Університету. Метою проведеного заходу було інформування про обов’язки куратора учасників заходу.

З вітальним словом виступила директор Служби соціальної адаптації та психологічної допомоги КНЕУ Матвієнко Ю.О. У виступі було акцентовано увагу на завданнях роботи кураторів та шляхах підвищення ефективності їх реалізації, надано методичні поради з організації виховної роботи. Юлія Олексіївна інформувала про роль Служби соціальної адаптації та психологічної допомоги КНЕУ в діяльності кураторів, про коло питань, які можна вирішити за допомогою фахівців Служби.

У методичному семінарі для кураторів взяли участь представники різних підрозділів КНЕУ, які відіграють провідну роль у функціонуванні інституту кураторства в університеті, зокрема:

Бойчук О.С., Корват Л.В., Ловка О.В. – психологи Служби соціальної адаптації та психологічної допомоги;

Нікалаєва Т.М. - директор Музею історії університету;

Підгоріла Л.М. – заступник директора Наукової бібліотеки КНЕУ імені М. В. Довнар-Запольського;

Бабич Д.Р. – директор Центру культури і мистецтв;

Шемаєв В.М. – завідувач кафедри військової підготовки;

Яременко М.І. – начальник відділу професійних і суспільних комунікацій;

Дудко М.В. –   завідувач кафедри фізичного виховання.

 

Кожен доповідач наголосив на можливостях представлених структурних підрозділів КНЕУ для ефективної діяльності кураторів.