Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Методичний семінар для кураторів 20.09.202120 Вересня 2021р.

20.09.2021 р. в КНЕУ було проведено методичний семінар для викладачів-кураторів академічних груп першого курсу. Цього року почесне право бути куратором академічної групи отримали 125 кращих викладачів університету. Метою заходу було інформування та введення в коло обов’язків куратора учасників заходу.

З вітальним словом виступила директор Центру соціальної адаптації та психологічної допомоги КНЕУ Матвієнко Ю.О. У виступі було акцентовано увагу на завданнях роботи кураторів та шляхах підвищення ефективності їх реалізації, надано методичні поради з організації виховної роботи. Юлія Олексіївна інформувала про роль Центру соціальної адаптації та психологічної допомоги КНЕУ в діяльності кураторів, про коло питань, які можна вирішити за допомогою фахівців Центру.

У методичному семінарі для кураторів взяли участь представники різних підрозділів КНЕУ, які відіграють провідну роль у функціонуванні інституту кураторства в університеті, зокрема:

Рінгіс Л.Й. – представник Музею історії КНЕУ;

Якубовська С.В. – директор Наукової бібліотеки КНЕУ імені М. В. Довнар-Запольського;

Бабич Д.Р. – директор Центру культури і мистецтв;

Денисенко А.В. – директор Студентського містечка;

Бойчук О.С., Корват Л.В., Ловка О.В. – психологи Центру соціальної адаптації та психологічної допомоги;

Яременко М.І. – директор Центру професійних і суспільних комунікацій.

Кожен доповідач наголосив на можливостях представлених структурних підрозділів КНЕУ для ефективної діяльності кураторів.