Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

«Приречена бути сильною» - зустріч із волонтеркою Анною Ткачук29 Листопада 2023р.

У Музеї історії Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана відбулася надзвичайно цікава зустріч з Анною Ткачук, студенткою 4 курсу, спеціальності "Політичні технології та лідерство". Захід отримав назву "Приречена бути сильною" і був частиною циклу "Діалоги з ровесниками: (по)воєнні контексти".
На захід завітали студенти, майбутні політологи, юристи та економісти, а також викладачі Кафедри політичних технологій КНЕУ ім. В. Гетьмана під керівництвом Віри Гапоненко. Учасники не лише отримали важливий життєвий досвід від Анни, але й мали можливість долучитися до підтримки наших військових.
Анні було дев'ятнадцять, коли вона втратила на фронті свого батька. З міцними внутрішніми переконаннями вона вирішила не здаватися, але продовжити його справу - захищати країну. Засновуючи благодійний фонд "З відкритим серцем", вона подолала бюрократичні труднощі та досягла успіху. Нині вона є дуже шанованою на Донеччині, де надає різноманітну допомогу, від медичних рюкзаків до автомобілів.
Під час зустрічі Анна наголосила, що кожен з нас має вибирати: боротися з корупцією та зловживанням владою чи здаватися, допомагати армії чи втрачати її. Її слова: "Військові не можуть воювати на два фронти", змусили всіх присутніх замислитись.
Незважаючи на бюрократичні перешкоди, фонд Анни продовжує працювати та допомагати як військовим, так і евакуйованим. Ми всі маємо долучитися та допомагати, як ми можемо.