Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Блискуча перемога на всеукраїнському етапі студентського конкурсу з написання фінансових звітів CFA Institute Research Challenge 2015-201615 Лютого 2016р.

12 лютого 2016 року відбулась надзвичайно важлива подія в науковом житті Київського національного економічного університету. Студентська команда посіла перше місце на шостому всеукраїнському етапі щорічного авторитетного міжнародного конкурсу з написання інвестиційних звітів CFA Institute Research Challenge 2015-2016 і отримала можливість представляти Україну у Чикаго (США) на глобальному фіналі змагань. Капітан команди – Іван Забіла, Микола Саліхов, Ольга Жданова, Євгенія Андрєєва та Віталій Стукан - студенти факультету міжнародної економіки та менеджменту пройшли жорсткий відбір із 26 українських команд, що брали участь у цьому проекті та блискуче презентували своє дослідження міжнародної компанії Bayer- у фіналі конкурсу.

На першому етапі було обрано десять найкращих команд на підставі оцінки їх письмових звітів, що перевірялися фахівцями з провідних міжнародних консалтингових і інвестиційних компаній, таких як: Deloitte, DragonCapitalта багатьох інших. Чотири місяці учасники наполегливо працювали, збираючи і аналізуючи фінансовий стан компанії і галузі в цілому, роблячи складні підрахунки і навчаючись у досвідчених менторів. Команда КНЕУ під науковим керівництвом професора кафедри міжнародної економіки Антонюк Лариси Леонтіївни та за допомоги ментора від індустрії Тетяни Міньковської показала прекрасний результат. Найкраща презентація, професіоналізм, обізнаність, впевненість, енергійність та ентузіазм, гарна підготовка конкурсантів були високо оцінені досвідченими авторитетним суддівством. Студенти КНЕУ завоювали можливість представляти Україну на ювілейному глобальному фіналі CFAInstituteResearchChallengeв США. Декілька місяців наполегливої праці зробили цих студентів справжньою командою, котра працювала як одне ціле.

Щиро вітаємо з перемогою! Без сумніву, попереду на вас чекає ще багато цікавих викликів, тож бажаємо натхнення, наполегливості і майбутніх досягнень на глобальному фіналі у США!