Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

І Всеукраїнський вернісаж-практикум відбувся 9 лютого14 Лютого 2018р.

Він об'єднав більше 110 педагогів середньої, професійної та вищої освіти з багатьох  регіонів України. Учасники заходу обговорили ідею співпраці між КНЕУ і школами, обмінялися практиками з формування бізнес-центрів у сільській місцевості та ідеї реалізації Школи волонтерів.

Зі вступним словом до всіх присутніх звернувся ректор університету Дмитро Григорович ЛУК’ЯНЕНКО, поділився думками щодо перспектив розвитку підприємницької освіти.

На стратегічній сесії були порушені актуальні питання, що стосуються нагальних проблем  розвитку підприємницької освіти в Україні.

Під час перерви кожен охочий мав можливість відвідати майстер-класи наших фахівців, які, на думку учасників, були надзвичайно цікавими. Найбільш затребуваним став майстер-клас з тренінгових технологій.

І Всеукраїнський вернісаж-практикум для вчителів економіки, викладачів підприємницьких дисциплін уже став історією. Неймовірними були ці два дні, насичені емоціями, думками, переживаннями і вдячністю.

Усі, хто завітав до нас – мегамотивовані! Це педагоги з різних закладів освіти: середніх, професійних, вищих. І в такі моменти відчуваєш, що все можливо зробити, коли є мета!

В перший день - 9 лютого - ми слухали вступні мотиваційні лекції-роздуми, на стратегічній сесії учасники окреслили чіткі проблеми на майбутнє. Майстер-класи для педагогів допомогли кожному  отримати свій інструмент для інноваційного викладання уроків.

Наступного дня - 10 лютого – робота пройшла під гаслом #activecitizens. Тренінг розпочався в лінійці майстер-класів, а завершується сьогодні. Студенти, учителі, викладачі - ми всі стали єдиною командою на тренінгу і задумалися над майбутнім наших спільнот.

Наш рух - тільки вперед!