Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Відбувся круглий стіл на тему «Соціальне партнерство в Україні: виклики та проблеми»23 Грудня 2015р.

Тенденція до участі бізнесу в реалізації соціальних програм за останні десятиліття значно поширилася в усьому світі і в Україні зокрема. Цю співпрацю можна назвати соціальним партнерством, оскільки вона передбачає взаємовигідну діяльність.Університет теж не залишає без уваги обговорення сучасних трендів.

8 грудня 2015 року в Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана завдяки ініціативі Наукового студентського товариства відбувся круглий стіл на тему «Соціальне партнерство в Україні: виклики та проблеми».

Метою проведення було на прикладі моделей взаємодії бізнесу та соціуму виявити сучасні соціальні потреби та можливості їх задоволення, дати студентам поштовх майбутнього кар’єрного розвитку на засадах соціальної відповідальності.

Експерти в галузі соціального маркетингу та соціальної відповідальності бізнесу (Гліб Лісовський, Октябрина Лісовська, Василь Назарук) разом із студентами та викладачами Університету обговорювали питання:соціальне партнерство, соціальне підприємство, соціальна відповідальність бізнесу, моделі соціально-приватного партнерства, перешкоди для розвитку та потенціал соціального партнерства  у вирішенні соціальних проблем України, пріоритети участі бізнесу в соціальних програмах.

З висновками круглого столу можна ознайомитись тут>>