Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

30 січня 2017 року делегація ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана» відвідала Економічний коледж КНЕУ з метою проведення профорієнтаційної роботи серед випускників коледжу31 Січня 2017р.

У вступній промові проректор Колот А.М. ознайомив присутніх з освітніми програмами КНЕУ, навів основні переваги навчання в університеті, а також відзначив головну особливість вступної кампанії 2017 року – вступ випускників коледжу на споріднені спеціальності до КНЕУ на перший курс (зі скороченими термінами підготовки) зі строком навчання 2 роки, що викликало велику зацікавленість у випускників коледжу.

Відповідальний секретар приймальної комісії А.М. Поплюйко коротко зупинився на основних етапах вступної кампанії 2017 року та також наголосив на можливості вступу до університету на освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавр на базі ОКР молодшого спеціаліста випускників коледжу за дворічними програмами підготовки.

Крім того, випускники коледжу мали можливість поспілкуватися з деканами факультетів нашого університету, під час безпосереднього спілкування задати питання та отримати вичерпні відповіді.