Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Майбутнє України в Музеї історії КНЕУ27 Квітня 2024р.

▪︎ Майбутнє країни що веде визвольну і справедливу війну за свободу і незалежність... Яке воно? Хто має відбудовувати знищене і як? Чому мати професіональних державників, юристів, фінансистів, маркетологів так важливо для існування державності?
    Відповіді на ці питання треба давати вже сьогодні. Сьогодні – це покоління учнів та студентів. Саме вони мають замінити тих, хто воює, щоб країна жила. Саме вони, не дивлячись на щоденну небезпеку, мають стати потрібними країні фахівцями.
▪︎ Як в непростих умовах воєнного часу надавати якісну освіту? Хто може це роботи?
Сьогодні – це ЗВО КНЕУ імені Вадима Гетьмана.
Саме КАФЕДРА ПОЛІТИЧНИХ ТЕХНОЛОГІЙ КНЕУ ім. В. ГЕТЬМАНА  провели Всеукраїнський учнівський турнір «Молоді лідери за європейські цінності», залучивши учнів з багатьох шкіл, ліцеїв та гімназій України.
В рамках профорієнтаційної роботи Музеї історії КНЕУ провів екскурсію для запрошених абітурієнтів. Було висвітлено всі віхи історії університету, представлено видатних випускників, ознайомлено з інформацією про факультети та інститути.

Дослідивши історію КНЕУ (найкращого і найстаршого економічного) в Музеї, пройшовши коридорами закладу, сфотографувавшись біля пам'ятного знаку Українській Гривні, учасники продовжили інтелектуальні змагання дебатами.Завершення Всеукраїнського учнівського турніру «Молоді лідери за європейські цінності» відбувалось у стінах Музею. Всі учасники ІІ туру турніру отримали сертифікати, пам’ятні подарунки, книги. Переможці – грамоти та грошові премії.

 

Вітаємо усіх призерів та переможців турніру!