ЗМІСТ | |
Передмова | 3 |
І. Програма дисципліни «Планування на підприємстві» | 5 |
ІІ. Навчально-методичне забезпечення самостійного вивчення тем дисципліни | 17 |
Частина І. Основи та організація планування на підприємстві | 17 |
Тема 1. Планування в системі менеджменту підприємства | 17 |
Тема 2. Зміст та організація внутрішньгосподарського планування. Особливості планування в агропромислових формуваннях | 32 |
Тема 3. Поточне та оперативне планування. Планування роботи внутрішньогосподарських підрозділів | 39 |
Частина ІI. Планування виробництва продукції та використання ресурсів в агропромислових формуваннях | 44 |
Тема 4. Розроблення маркетингової програми | 44 |
Тема 5. Планування оптимального поєднання галузей у господарстві | 55 |
Тема 6. Обґрунтування виробничої програми з тваринництва | 69 |
Тема 7. Обґрунтування виробничої програми з рослинництва | 92 |
Тема 8. Планування промислових виробництв | 114 |
Тема 9. Планування в особистих господарствах (ОГН) | 128 |
Тема 10. Планування використання основних засобів виробництва | 138 |
Тема 11. Планування обслуговуючих виробництв | 155 |
Тема 12. План із праці й соціального розвитку колективу | 169 |
Частина 3. Планування собівартості продукції та фінансовий план підприємства | 180 |
Тема 13. Планування витрат і собівартості продукції | 180 |
Тема 14. Фінансовий план підприємства | 218 |
Тема 15. Організація та контроль виконання планів | 231 |
Частина 4. Планування розвитку підприємства | 234 |
Тема 16. Стратегічне і перспективне планування | 234 |
Тема 17. Бізнес-планування | 238 |
Тема 18. Планування розвитку сільських територій | 255 |
ІІІ. Методичні поради щодо організації самостійної роботи студентів | 270 |
IV. Порядок і критерії поточного і підсумкового оцінювання знань студентів з дисципліни | 274 |
V. Тематика курсових робіт і методичні вказівки щодо їх виконання | 280 |
VI. Завдання для студентів заочної форми навчання | 287 |
Предметний покажчик | 289 |
Список літератури | 291 |