Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

МІЖНАРОДНИЙ КОНКУРС ІННОВАЦІЙНИХ ПРОЕКТІВ FALLING WALLS LAB KYIV10 Вересня 2017р.

Конференція Falling Walls відбувається восени кожного року у Берліні. Їй передують регіональні конференції, так звані Falling Walls Lab, в різних містах світу. Falling Walls Lab Kyiv – це регіональна наукова конференція, яка відбувається в рамках Falling Walls Conference, заснованої у Берліні, Німеччина. 

Головна мета події – сприяти розвитку наукових і підприємницьких інновацій та стимулювати обмін досвідом між науковцями та професіоналами різних сфер діяльності. Локальні події відбуваються у понад 50-ти країнах світу і слугують відбірковими турами, в яких беруть участь новатори в галузі програмування, мистецтва, дизайну та інших прикладних та гуманітарних спеціальностей. Кожен учасник представляє свою ідею, дослідницький проект, бізнес-модель чи соціальну ініціативу, що покликані вирішувати проблеми сучасного світу. Переможець Falling Walls Lab Kyiv представляє свій проект на фінальній щорічній конференції у Берліні.

Подавати заявки можуть студенти, випускники університету зі ступенем бакалавра, здобутим не більше, ніж 10 років тому або зі ступенем магістра, здобутим  не більше, ніж 7 років тому; учасники з докторським ступенем, здобутим  не більше, ніж 5 років тому; наукові співробітники з докторським ступенем.

Falling Walls Lab Kyiv організовує Klitschko Foundation за підтримки партнерів:  КНЕУ ім. В. Гетьмана, SoftServe, EPAM, Bayer, SeedStars.

 Участь у проекті Falling Walls Lab є безкоштовною! 

Дедлайн: 10 вересня!

Подати заявку на участь: www.falling-walls.com/lab/applyold?location=19

Анастасія Запроводюк, провідний фахівець з управління проектами 

інноваційних технологій у вищій школі, 

Інститут вищої освіти, a.zaprovodiuk@kneu.edu.ua