Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Стартувало наймасштабніше в Україні онлайн-змагання з управління компаніями «Стратегія фірми-2018»23 Лютого 2018р.

Вітчизняна підприємницька освіта виходить на новий рівень. Відтепер навчатися керуванню власним бізнесом можна онлайн, у цікавому ігровому форматі. Тисячі учнів, студентів, батьків, педагогів і просто ентузіастів розпочали опановувати секрети першості на ринку та змагатися за цінні призи V Всеукраїнського бізнес-турніру «Стратегія фірми-2018».

Інноваційний освітній захід під егідою МОН України, організований КНЕУ імені Вадима Гетьмана та Компанією інтелектуальних технологій, стартував 19 лютого 2018 року. Кожен із учасників отримав у повне розпорядження віртуальну компанію і стартовий капітал. Перед гравцями постало глобальне завдання організувати роботу свого підприємства так, щоб досягти найкращих показників та вийти в лідери за комплексним автоматичним рейтингом бізнес-симулятора ViAL , середовища проведення турніру. Оскільки ця програма правдиво відтворює реалії вітчизняної економіки, участь у змаганні допомагає опанувати тонкощі ведення бізнесу на практиці.

«Ми проводимо «Стратегію фірми» уп’яте, ‒ ділиться враженнями голова оргкомітету Віталій Паздрій. ‒ Уже другий рік поспіль маємо чотири ліги: для школярів, студентів, сімейних команд і наставників, учителів та викладачів економічних дисциплін. І, хочу зазначити, результати їхньої підприємницької діяльності у ViAL просто вражають. Приємно, що нашу освітню ініціативу підтримали й титани бізнесу, зокрема METRO Cash & Carry і громадська організація «Поруч». Тільки разом ми вдосконалимо бізнес-освіту в Україні настільки, щоб бути спокійними за вітчизняну економіку в майбутньому».

«Стратегія фірми» дає можливість відкрити в собі талант підприємця всім і кожному окремо, без обмежень за віком, соціальним статусом й освітою. Переможці та фіналісти будуть урочисто нагороджені грамотами та цінними призами 18-20 квітня 2018 р. в МОН України. У них з’явиться шанс увійти до числа нової української бізнес-еліти. Адже успіх кожного – у його власних руках.

Додаткова реєстрація на турнір ще відкрита до 23 лютого на сайті kint.com.ua.

Контактна інформація:

Сторінка турніру у Facebook: https://www.facebook.com/StrategyFirm/

Instagram: https://www.instagram.com/strategyfirm/

Telegram: https://t.me/strategyfirm

Телефони оргкомітету: 050-56-16-112, 063-5-08-08-66 (Служба підтримки).

Електронна пошта: strategyfirm@kint.com.ua