Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Знову КНЕУ імені Вадима Гетьмана серед кращих аналітичних центрів Європи та єдиний серед університетів України10 Лютого 2017р.

За даними рейтингу лідируючих світових аналітичних центрів «2016 Global Go To Think Tank Index Report», в 2016 році Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, який представлений в рейтингу з 2012 року, підтвердив свої позиції, залишившись на 35 місці серед найкращих аналітичних центрів країн Центральної та Східної Європи, на третьому серед аналітичних центрів України та єдиним з університетів України в даному рейтингу.
Рейтинг, який вважається одним з авторитетних рейтингів міжнародних аналітичних центрів, щорічно з 2006 року готується Інститутом Лаудера Університету Пенсильванії (США) в рамках Програми аналітичних центрів та громадянського суспільства. В його основу покладено результати опитування понад 1500 експертів - дослідників, журналістів, донорів, представників громадських та міжнародних організацій - із 120 країн.
Визнання КНЕУ є результатом плідної аналітичної діяльності професорсько-викладацького колективу, аспірантів, докторантів, здобувачів і студентів університету.

Підготовлено Інститутом вищої освіти КНЕУ