5 основних публікацій за останні 5 років:
1. Осипова О. І. Концептуальні засади формування комплексу економіко-математичних моделей для оцінювання рівня продовольчої безпеки регіонів України [Електронний ресурс] /О.І. Осипова// Ефективна економіка: електрон. наук. фах. вид. –2015. – № 7. – Режим доступу:http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=4208
2. Піскунова О. В.Кластерний аналіз та теорія нечітких множин у дослідженні регіональних особливостей споживання харчових продуктів / О. В. Піскунова, Л. Г. Тарасова, О. І. Осипова // Управління розвитком, 2015. - № 2 (180). – С. 107-115.
3. Piskunova O.V., Tarasova L.G., Osypova O.I. Determining regional peculiarities of food consumption in the context of Ukraine’s food seсurity. Monograph«Information aspects of socio-economic systems’ development». –2016. – Р. 238-246.
4. Osypova O., IgnatovaI.,Shenderivska L. The use of spatial regression models to the estimation of demand function/ Problems of decision making under uncertainties: abstracts of the XXX International conference, August 14-19 2017, Vilnius, Lithuania, P. 96-97
5. Осипова О.І. Оцінювання функцій попиту із використанням просторово-авторегресійних моделей [Електронний ресурс ] / О. І. Осипова, Ю. В. Ігнатова, Л. П. Шендерівська// Глобальні та національні проблеми економіки. – 2017. - № 20. – Режим доступу: http://global-national.in.ua/issue-20-2017.
|