Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана

Методичний семінар для кураторів 22.02.202322 Лютого 2023р.

22.02.2023 р. о 14.00 відбувся методичний семінар для викладачів-кураторів академічних груп першого курсу. 

План зустрічі:

1.  Про порядок організації освітньо-виховного процесу та роботу кураторів у другому семестрі. 

2.  Завдання та шляхи підвищення ефективності роботи кураторів у другому семестрі.  

3.  Про систему комунікацій Університету 

4.  Плани роботи та методичні рекомендації на 2-й семестр 2022/2023 н.р.:  

     - Про роботу наукової бібліотеки імені М.В. Довнар-Запольського 

     - Про роботу кафедри військової підготовки

  5. Бесіда з психологами служби на актуальні теми сьогодення. 

Різне 

 

Мета заходу– поінформувати викладачів-кураторів академічних груп про заходи, які відбуватимуться у 2-му семестрі 2022/2023 навчального року. 

Зустріч розпочалася з вітального слова директора Служби соціальної адаптації та психологічної допомоги КНЕУ Матвієнко Ю.О. У виступі було акцентовано увагу на завданнях роботи кураторів у другому семестрі 2022/2023 навч.року та шляхах підвищення ефективності їх реалізації, обговорено організаційні моменти щодо роботи кураторів. Юлія Олексіївна інформувала про роль Служби соціальної адаптації та психологічної допомоги КНЕУ в діяльності кураторів, про коло питань, які можна вирішити за допомогою фахівців Служби.

У методичному семінарі для кураторів взяли участь керівники різних підрозділів Університету, зокрема: Яременко М.І. – начальник відділу професійних і суспільних комунікацій; Шемаєв В.М. – завідувач кафедри військової підготовки; Якубовська С.В. - директор Наукової бібліотеки КНЕУ імені М. В. Довнар-Запольського; Бойчук О.С., Корват Л.В., Ловка О.В. – психологи Служби соціальної адаптації та психологічної допомоги, які представили Плани роботи в другому семестрі з метою співпраці підрозділів з викладачами-кураторами. 

В кінці зустрічі психологи Служби соціальної адаптації та психологічної допомоги провели бекцію-бесіду на тему «Гігієна сну».